Albert Mens

Marketing-manager Sportnetwork Baarn. Binnen Euro-Sportring heeft Baukje diverse projecten gedaan. Werken met Baukje was altijd gestructureerd, nauwkeurig en creatief. Het filmen, monteren en het uitzoeken van de juiste muziek zorgde altijd voor een optimaal resultaat wat heeft bijgedragen aan een betere positionering van de toernooien. De passie voor het vak is duidelijk zichtbaar!

Bea Kuys

Oprichter B a Diamond Huizen. Baukje is een echte professional die gaat voor het beste resultaat. Zij startte met een minutieus uitgewerkt script dat een mooie leidraad vormde voor mijn film. Met vakmanschap en precisie maakt ze niet alleen geweldige opnamen maar monteert het ook op zo’n manier dat de film een echt juweeltje wordt. Alles klopt, muziek, tekst en beeld zijn één geheel en ook de sfeer weet zij uitstekend te vangen. Ik raad Baukje aan iedereen aan.

  Jeanette van Beek

Gezonder leven loont heeft als doel de zorgpremie voor de verzekerde te verlagen. Een concept waarbij de verzekerde beloond wordt voor een gezondere leefstijl. Wij hebben Baukje Hiemstra gevraagd de werking van het concept in een korte film duidelijk te maken. Daarnaast produceerde Baukje nog een leuk teaserfimplje voor de website van gezonderlevenloont.nl. Het is prettig om met Baukje samen te werken. Zij stopt veel energie in de relatie. Ook betrekt zij je bij de uitvoering. Zij toetst de kwaliteit van de productie voortdurend en vraagt ook andere professionals kritisch mee te kijken. Het is pas klaar als zij zelf ook tevreden is.

Jeannette Hoefnagels

Voorzitter Amnesty Bel. Wij hebben Baukje gevraagd een korte film te maken over de collecte van Amnesty in het Gooi. Zij dacht creatief mee over de boodschap en hoe deze visueel goed over te brengen. Ze kwam met goede en leuke ideeën. De voorbereidingen en opnames van de film met Anita Witzier verliepen professioneel. Ook de gekozen muziek paste uitstekend bij het filmpje. Het resultaat was heel goed en de samenwerking bijzonder plezierig. Wij kunnen Baukje dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.

  Brenda Oldenburger

Eigenaar & Founder van JE-BHV Eemnes. Voor Je-BHV heeft Baukje samen met ons team een brand-instructie-film gemaakt. Deze film geeft de visuele informatie bij de workshops die JE-BHV verzorgt. Baukje verdiept zich in het bedrijf waarvoor zij aan de slag gaat! Ze onderzoekt en stelt de goede vragen. Baukje wist daardoor precies onze wensen te vertalen in een bewegend beeld. De samenwerking met Baukje is prettig, je krijgt geen spijt als je met haar in zee gaat.

Jan van Egmond

Oprichter Gouden Raad Toastmasters. Gouden Raad Toastmasters is een club van beginnende en professionele sprekers. Recent hebben wij een speech en pitch contest georganiseerd voor sprekersclubs in de regio. Wij wilden hiervan graag een filmverslag. Wij hebben Baukje gevraagd om de productie, een impressie van de contest en alles daaromheen voor ons te verzorgen. Baukje heeft er een korte film van gemaakt. Een top film, met passende muziek en met een prachtig geanimeerde opening. De film geeft een goede indruk van de contest vanaf het begin (de voorbereiding), de deelnemers (de speeches) tot en met de finale (beker uitreiking).

Joyce Tabois

Office Manager Almere. Baukje is een geweldig creatieve vrouw. Mijn twee zoons van 16 en 18 jaar hebben tijdens een filmworkshop een film met haar gemaakt. De jongens deden (weliswaar onder begeleiding) alles zelf. Mijn ene zoon stond achter de camera, de ander stond voor de camera mensen te intervieuwen. Super gaaf! De jongens werden helemaal uit hun comfort zone gehaald maar voelden zich desalniettemin op hun gemak. Dank je wel Baukje!